Bucatarul se dezbraca... de secrete
13 Noiembrie 2009
Iata un adevar universal valabil: tuturor ne plac dulciurile. De la copii pana la oameni in toata firea, trecuti bine prin viata, o bucatica de ciocolata, o prajiturica sau un simplu mar copt cu zahar vanilinat si scortisoara poate fi o ispita mai mare decat cea mai de pret comoara. Redescoperirea placerii de a gati si intoarecerea la simplitatea din natura presupun ca, pe langa supe, fripturi si legume proaspete la gratar, masa sa se incheie cu un desert pregatit in casa.
Inarmati cu putina curiozitate si inspiratie, folosind ingrediente de sezon sau altele exotice, veti putea pregati retete mai simple, cum ar fi fructele coapte (in aceasta simplitate se ascunde insa multa savoare, caci Jamie stie sa le prepare intr-un mod original, asa ca merita sa le incercati!), creme de branza dulce, semifreddo (un alt fel de a pregati inghetata ... in casa) budinci de toate felurile, fructe cu ... firimituri si tarte cu ... orice.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu