vineri, 7 ianuarie 2011 | By: Roxana Vintila

Jamie Oliver, volumul al 3-lea


Bucatarul se dezbraca... de secrete
30 Octombrie 2009

Cum pentru multi dintre romani nicio masa nu poate sa fie desavarsita fara macar o bucatica de carne, oricat de simplu sau de savant ar fi pregatita, partea a treia a volumului “Bucatarul se dezbraca ... de secrete” le va merge la suflet.
 Jamie va propune patru retete avand la baza carna de pasare. Prima dintre ele are un nume foarte promitator - “Reteta mea preferata de pui la cuptor”. Nu vreau sa va dezvalui prea mult, doar va asigur ca este extrem de simpla si proaspata, datorita ierburilor aromate care se vor ascunde pe sub piele. Urmeaza pui aromat cu pasta de curry verde, bibilica la ceaun cu salvie, telina si portocale rosii si, pentru adevaratii cunoscatori - “cea mai grozava rata inabusita la cuptor cu miere si sos de stridii”. Surpriza!
De asemenea, veti putea incerca sa pregatiti cotlete de porc cu cimbru, lamaie si sos pesto, friptura de porc la cuptor cu sorici crocant sau bacon fiert cu budinca de mazare. Nu sunt uitati nici amatorii de carne de miel.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu