Bucatarul se dezbraca... de secrete
23 Octombrie 2009
Pastele vor fi personajele din bucataria noastra, in combinatii precum: tagliatelle cu sfecla rosie, amestecate cu pesto, midii si vin alb, ravioli cu prosciutto, rosii uscate la soare, busuioc si mozzarella sau farfalle asezonate cu sos pesto cu cardama si rucola.
Pastele vor fi personajele din bucataria noastra, in combinatii precum: tagliatelle cu sfecla rosie, amestecate cu pesto, midii si vin alb, ravioli cu prosciutto, rosii uscate la soare, busuioc si mozzarella sau farfalle asezonate cu sos pesto cu cardama si rucola. “Chiar vreau sa preparati aceste paste. Este vorba de doua tipuri de paste pe care le pregatesc acasa (farfalle si tortellini). Ingredientele sunt usor diferite, dar metoda este asemanatoare si le puteti face cu mana, cu robotul de bucatarie ori cu mixerul”, ne spune Jamie. De asemenea, ne vom delecta si cu pestele si fructele de mare, in preparate precum: barbun cu oregano, lamaie si piure de masline negre, ton fript cu coriandru si busuioc proaspat, somon la tava cu masline, fasole verde, fileuri de ansoa si rosii.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu