joi, 6 ianuarie 2011 | By: Roxana Vintila

Povestile Bucatariei Romanesti, volumul al 4-lea

 
Volumul patru din Colectia “Povestile bucatariei romanesti” face parte dintr-o editie completa, reasezata in pagina, innobilata si ilustrata cu fotografii ale preparatelor, poze etnografice si imagini inedite cu Radu Anton Roman.
Pentru ca tu sa ai in biblioteca si in bucataria ta “Retete de Colectie”, saptamana aceasta continua calatoria noastra culinara la rasarit de Carpati ­ in “dulcea Bucovina cu smantana” si in Moldova “vocalelor de zahar” (cum ii placea sa spuna lui Radu Anton Roman) ­ trecand apoi dincolo de Prut, in “apropiata, indepartata Basarabie”, tinut bogat in gusturi si provocari culinare.
Printre alivenci si flori de dovleac umplute, infruptandu-ne din “sarmalele in bostan, cu gust de eternitate”, vom cunoaste rand pe rand povestile si retetele cele strasnice ale razesilor lui {tefan cel Sfant si-ale urmasilor lor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu