joi, 6 ianuarie 2011 | By: Roxana Vintila

Povestile Bucatariei Romanesti, volumul 1

Volumul I va “aduce” dinainte Doborgea si Campia Romana. Va invitam intr-o calatorie culinara cu preparate de exceptie! Tot in acest prim volum veti regasi o “harta” completa a podgoriilor si vinurilor romanesti. Cele sapte volume ale colectiei se dezvolta pe regiuni, urmand firul epic al autorului. In plus, fiecare volum este bogat ilustrat, cu fotografii ale preparatelor culinare. 


Jurnalul National va ofera de aceasta data altfel de retete... pline cu suflet. Noutatea acestui proiect consta in continutul cartii - prin textele mai putin cunoscute ale lui Radu Anton Roman, dar si i n marturiile prietenilor de suflet ai lui Radu Anton Roman: Andrei Plesu, Cristian Tabara, Mihai Oroveanu, care vin cu povestiri despre marele gurmand roman si cu retete speciale. De asemenea, veti gasi imagini speciale cu Radu Anton Roman si fotografii etnografice, precum si imagini din expozitiile tematice ale Muzeului Satului “Dimitrie Gusti” si ale Muzeului taranului Roman. Povestile Bucatariei Romanesti” fac parte dintr-o colectie fascinanta numita sugestiv... “Retete de Colectie”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu