vineri, 7 ianuarie 2011 | By: Roxana Vintila

Jamie Oliver, volumul al 8-lea


Bucatarul se dezbraca... de secrete
04 Decembrie 2009

Pentru ca la inceput Jamie v-a aratat in stilul caracteristic, usor serios, usor glumet, cum se pot face cele mai simple “stracci”, astazi a venit timpul sa intrati in bucatarii si sa va jucati un pic de-a bucatarul priceput. Fara sa va dati seama, veti pregati... tortellini.
Spre surprinderea multora, acestea pot fi ceva mai mult decat rotocoalele de aluat umplute cu te miri ce, dar mai ales branza, spanac sau ciuperci, ambalate in pungi care nu spun nimic. Tortellini chiar se pot pregati in casa, pornind de la foaia de aluat care nu poate sa dea gres, obtinuta din doar trei ingrediente: faina de grau dur, faina de gris si oua.De la tortellini, itinerariul gastronomic continua cu alte soiuri de paste-spaghete, linguine sau farfalle. Ce au toate acestea in comun? Preparate doar din faina si apa, pot fi uscate si pastrate extrem de mult timp, fara a li se rapi cu nimic din gust. De asemenea, pentru toti cei care iubesc preparatele marine, Jamie a ales retete cu totul speciale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu