Bucatarul se dezbraca... de secrete
29 Ianuarie 2010
Cele mai frumoase dimineti miros a paine calda, proaspat scoasa din cuptor. Langa ea, se strecoara un bol cu dulceata de casa, o farfurioara cu unt si o ceasca cu ceai sau cafea. Un tablou ce nu trebuie sa te duca obligatoriu cu gandul la o vacanta petrecuta la munte sau la peisaje idilice de tara. Se poate intampla in orice bucatarie. Chiar si la tine...
O reteta simpla si gustoasa de paine pregatita in casa, prezentata in etape, astfel incat pas cu pas bucatarul incepator care se ascunde in fiecare dintre noi sa-si descopere talentele ascunse. Mai mult, a plamadi un aluat, a-l face sa creasca si sa se transforme apoi miraculos intr-o paine cu coaja crocanta si miezul pufos, poate echivala cu o terapie. Necostisitoare si foarte la indemana. Foarte interesant atunci cand vine vorba despre paine: retetele pot fi modificate, imbogatite la infinit. Se adauga ingrediente noi, asa ca ceea ce era la inceput o simpla paine se poate preschimba in aperitiv, fel de baza sau desert.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu