vineri, 7 ianuarie 2011 | By: Roxana Vintila

Jamie Oliver, volumul al 13-lea


Bucatarul se dezbraca... de secrete
22 Ianuarie 2010

De aceasta data, Jamie va propune o incursiune culinara in lumea marina. Nu veti avea nevoie nici de submarine si nici macar de inotatoare. Inarmati-va cu un cutit si o furculita si gustati ceea ce va propune Jamie. Amintirile vor fi … delicioase.
 Pentru a avea un success in bucatarie, trebuie sa va imprieteniti cu vanzatorul de … peste. Cunoscand mai toate secretele zvarlugilor in ape, ei stiu cum sa aleaga cel mai bun ingredient pentru dejun. Un peste proaspat, cu carne frageda, fara grasimi, eventual cu cat mai putine oase. Daca ati reusit asta, treaba este pe jumatate facuta. Jamie va va ghida in bucatarie, astfel incat preparatele sa fie pe gustul tuturor, chiar si cand la masa se aseaza personae prea putin “prietenoase” cu pestele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu