joi, 6 ianuarie 2011 | By: Roxana Vintila

Povestile Bucatariei Romanesti, volumul al 6-lea


“De la post la sarbatorile campenesti”. Iata ca va propune volumul al VI-lea din Colectia “Povestile Bucatariei Romanesti” … Adica: de la mesele cumpatate, temperate si restrictionate ale posturilor de peste an - fie ele mari (al Pastelui, al Craciunului), fie mai mici -, la iesirile gurmand-savuroase la iarba verde, unde, imprejurul gratarelor, refacem vremuri de haiducie culinara. Despre asta este vorba in volumul 6 din “Povestile gastronomiei romanesti”.
Nu aveti decat sa alegeti reteta care se potriveste timpului din an si starii dv. de spirit si sa o gatiti. Sau puteti sa scrieti chiar dumneavoastra o reteta romaneasca mai putin cunoscuta, asa cum au facut si cititorii lui Radu Anton Roman, ale caror propuneri culinare le regasim intr-un capitol special din acest volum.
Spor la scris! Spor la gatit!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu