Bucatarul se dezbraca... de secrete
16 Octombrie 2009
Indiferent daca tocmai ati inceput sa gatiti sau sunteti un bucatar experimentat, cartea “Bucatarul se dezbraca… de secrete”, volumul 1, este un dar pentru fiecare. In cele trei capitole: “Ierburi si mirodenii”, “Supe”, “Salate si dressinguri”, Jamie ne propune retete sanatoase, la indemana oricui. Indiferent daca tocmai ati inceput sa gatiti sau sunteti un bucatar experimentat, cartea “Bucatarul se dezbraca… de secrete”, volumul 1, este un dar pentru fiecare. In cele trei capitole: “Ierburi si mirodenii”, “Supe”, “Salate si dressinguri”, Jamie ne propune retete sanatoase, la indemana oricui. Despre ierburi, bucatarul spune ca sunt un element obligatoriu. “Sunt extrem de usor de cultivat, nu conteaza daca locuiti la oras sau la Pentru salate, maiestria consta in capacitatea de a transforma niste legume plicticoase ca morcovii, telina, feniculul si ardeii intr-un preparat genial, cu ajutorul condimentelor. Jamie crede ca si niste ingrediente mai putin comune, ca anghinarele, dovleceii sau dovleacul, pot alcatui salate savuroase atunci cand sunt taiate felii foarte subtiri.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu